Välkommen!
Huvudsaken är att vi har roligt!

Instruktörer

Kitty "Kiwa" Wahlstrand

kiwa@laughalot.se

Jag heter Kitty "Kiwa" Wahlstrand, är ordförande och instruktör i föreningen Laugh A Lot, kallas Kiwa för att inte förväxlas med min namne i 08-land. Jag är deltidspensionär, jobbar 60% med inomhussysslor hos en plåtslagare i Arlandastad, har jobbat inom service (bygg, handel och restaurang) nästan hela mitt vuxna liv och nu serverar jag bara roliga danser till de som vill vara med i vårt glada gäng.

Jag har 3 vuxna barn, 2 katter, en o annan dammråtta och lever som lycklig solo sedan 2002.

Jag började dansa linedance i Happy Feet år 1999 och blev erbjuden att utbilda mig till instruktör året efter och sedan dess har jag varit instruktör
i 5 andra klubbar i 08-land och nu har jag och Liza startat upp Laugh A Lot LD igen då vi kände att vi ville ha en egen förening där vår vision är viktigast.

Laugh A Lot startades av mig och min dotter i januari 2003 och vi höll på några år innan vi av olika anledningar lade ner föreningen, men den har varit vilande i väntan på återfödelse och nu var det dags att väcka liv i den igen.

Just nu är jag ensam instruktör tills Liza gått klart sin utbildning och hon kommer då att ta över i första hand nybörjarna tills hon blir varm i kläderna.

Vi brinner för linedance och tycker att förmågan att kunna skratta åt sig själv och åt andra utan att mena nåt illa är en bra egenskap hos en dansare, vi gör ju aldrig fel, bara variationer, vi svettas inte - vi glänser och vi kan konsten att ha kul utan att det syns (ni förstår snart vad jag menar).

Alla är välkomna till oss, gamla o unga, halta o lytta, män o kvinnor, surmulor o fnittrare........vi gör ingen skillnad på folk, vi är dansare!

5,6,7,8 nu dansar vi!

Kiwa